Qatar Airways toi futistähdet turvavideoon

Brasilialainen Neymar Jr on yksi Qatar Airwaysin opastusvideolla esiintyvistä jalkapallotähdistä.


Lentoyhtiö Qatar Airways on julkaissut hauskan ja mielenkiintoisen turvallisuusopastevideon, koska siinä on näyttelijöinä tavallisuudesta poiketen muutamia maailman kirkkaimpia jalkapallotähtiä. Opastevideolla esiintyvät muun muassa brasilialainen Neymar Jr, FC Bayern Münchenin tähti Robert Lewandowski ja AS Roman legendaarinen Cafu.

Videolla jalkapallotähdet opastavat matkustajille normaalit lentokoneen lentoonlähtöön liittyvät turvallisuusrutiinit. Esimerkiksi Lewandowski opastaa käyttämään turvaliiviä kun taas Cafu opastaa käyttämään happinaamaria ja Paris Saint-Germainin tähti Neymar Jr opastaa ylellisen Qsuiten matkustajia. Jalkapalloilijoiden lisäksi videolla esiintyy tunnettu brittiläinen tv-kasvo Jason Thorpe ja komediarooleistaan tunnettu näyttelijä Ross Hatt. Kuusi minuuttia kestävän videon on ohjannut ja osittain käsikirjoittanut Peter Lydon palkitusta 180 Kingsday -markkinointitoimistosta.

Qatar Airwaysin Senior Vice President Marketing and Corporate Communications Ms Salam Al Shawa uskoo hauskan videon olevan tehokas tapa saada viesti perille.

-Qatar Airwaysille turvallisuus on aina ykkösprioriteetti ja haluamme jokaisen, myös eniten matkustavien, katsovan turvallisuusesityksemme. Uskomme, että 180 Kingsdayn kehittämä konsepti vangitsee matkustajiemme huomion ja tarjoavan samalla viihdyttävän elokuvaelämyksen lentokoneessa. Videon laatutaso ja kiinnostavuus ovat korkealuokkaiset, joten olen varma, että sisältö on sekä informatiivinen että viihdyttävä kaiken ikäisille matkustajillemme, Ms Salam Al Shawa sanoo Qatar Airwaysin tiedotteessa, joka on päivätty 28. marraskuuta 2019.

Jalkapallotähtien käyttäminen näyttelijöinä on Qatar Airwaysin mukaan luontevaa, koska lentoyhtiö on kansainvälisen jalkapalloliiton FIFAn virallinen yhteistyökumppani ja se tukee taloudellisesti monia jalkapalloseuroja, joista mainittakoon AS Roma, Boca Juniors ja FC Bayern München.

Turvallisuusvideo löytyy oheisen linkin takaa.

Kuvat: Qatar Airways

FC Bayern Münchenin tähti Robert Lewandowski (vas.) opastaa matkustajia käyttämään turvaliiviä.

AS Roman legendaarinen Cafu (vas.) opastaa videolla muun muassa happinaamarin käyttöä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries