Kalastajatorppa kattoi herkullisen joulupöydän


Kalastajatorpan keittiömestari avasi Pyöreän Salin herkullisen ja monipuolisen joululounaskattauksen 10. joulukuuta 2019.


Helsingin Kalastajatorppa on avannut jo käsitteeksi muodostuneen Pyöreän Salin joululounaan

Keittiömestari Reijo Junkkarin yli 40 vuoden kokemuksella luotsaama keittiö nostaa buffetpöytään perinteiset jouluruoat, mutta elää myös ajan hengessä tarjoamalla jo käsitteeksi muodostuneet jouluiset vegaaniherkut.

Tänä vuonna joulupöydässä korostuvat kotimaiset raaka-aineet sekä lähiruoka. Lihoista löytyy kinkun lisäksi kotimaista hanhea sekä
helsinkiläisen Roslundin makkaroita. Monet ruokailijat ovat löytäneet omat suosikkinsa vegaanisesta joulupöydästä.

Vegaanisiin tarjoiluihin tuodaan erilaisia muotoja, rakenteita ja suuntuntumaa, esimerkiksi kokonaisena paahdetulla kukkakaalillaja itse tehdyillä punajuurifalafel-pihveillä.Pyöreän Salin Joulumenu.

Pyöreän Salin joulupöydässä on perinteisten jouluruokien lisäksi tarjolla jouluisia vegaaniherkkuja.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää