Kalastajatorppa kattoi herkullisen joulupöydän
Kalastajatorpan keittiömestari avasi Pyöreän Salin
herkullisen ja monipuolisen joululounaskattauksen 10. joulukuuta 2019.
|
Helsingin Kalastajatorppa on avannut jo käsitteeksi
muodostuneen Pyöreän Salin joululounaan.
Keittiömestari
Reijo Junkkarin yli 40 vuoden kokemuksella luotsaama keittiö
nostaa buffetpöytään perinteiset jouluruoat, mutta
elää myös ajan hengessä tarjoamalla jo käsitteeksi muodostuneet jouluiset
vegaaniherkut.
Tänä vuonna joulupöydässä korostuvat kotimaiset raaka-aineet sekä lähiruoka. Lihoista löytyy kinkun lisäksi kotimaista hanhea sekä helsinkiläisen Roslundin makkaroita. Monet ruokailijat ovat löytäneet omat suosikkinsa vegaanisesta joulupöydästä.
Vegaanisiin
tarjoiluihin tuodaan erilaisia muotoja, rakenteita ja suuntuntumaa, esimerkiksi
kokonaisena paahdetulla kukkakaalillaja itse tehdyillä punajuurifalafel-pihveillä.Pyöreän Salin Joulumenu.
Pyöreän Salin joulupöydässä on perinteisten jouluruokien
lisäksi tarjolla jouluisia vegaaniherkkuja.
|
Kommentit
Lähetä kommentti