Dubai saa 4 uutta hotellia

Aavikkometropoli toivotti lokakuussa tervetulleeksi myös Raffles the Palm Dubain, joka on rannalla sijaitseva huippuylellinen lomakeskus upeine merinäköaloineen.


 

Aurinkoiseen Dubaihin tulee jatkuvasti uusia kiinnostavia hotelleja. Lokakuussa Dubain palmusaarelle avattiin legendaarisen Raffles-ketjun hotelli sekä Dubain finanssikeskukseen arvostetun Marriott-ketjun St. Regis -hotelli, perheystävällinen lomakeskus, jossa on lasten kylpylä ja lastenhuoneita. Vuoden lopussa yhdysvaltalainen Hyde Hotels avaa vielä Dubaihin ensimmäisen Yhdysvaltain ulkopuolisen hotellinsa.

 

St. Regis Downtown, Dubai on nyt avautunut Dubain Business Bay -finanssikeskuksessa. Hotelli kunnioittaa ketjun ylpeitä perinteitä ja tarjoaa kaikkea, mitä vaativa vieras voi odottaa - alkaen suositusta hovimestaripalvelusta. Hotellin strateginen sijainti ikonisen Palm Jumeirah -palmusaaren sydämessä tekee paikasta täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat rentoutua rannalla kaupungin siluettia katsellen. Hotellissa on 264 huonetta ja 26 sviittiä, joissa kaikissa on suuret ikkunat ja upeat kaupunkinäkymät. The St. Regis Dubai, The Palmissa on myös neljä ravintolaa. Vieraiden kelpaa rentoutua hotellin valtavassa uima-altaassa, josta on näkymät Dubai Water Canalille, hemmotella itseään ylellisessä spassa tai treenata huippumodernissa kuntokeskuksessa. St Regis Hotels & Resorts on osa Marriott Internationalia.

 

Aavikkometropoli toivotti lokakuussa tervetulleeksi myös Raffles the Palm Dubain, joka on rannalla sijaitseva huippuylellinen lomakeskus upeine merinäköaloineen. Vieraat saavat lomalleen rauhallisen ja yksityisen tukikohdan, josta on vain lyhyt ajomatka kaupungin sykkeeseen. Lomakeskuksessa on 389 huonetta, ml. sviittejä ja erillisiä huviloita. Palveluista voidaan mainita kahdeksan ravintolaa, spa, jossa on 23 hoitohuonetta ja kaksi yksityistä spa-sviittiä sekä kaupungin suurin sisäuima-allas. 

 

Perheen kanssa matkustavien kannattaa tutustua Centara Mirage Beach Resort Dubaihin, joka sijaitsee Deirasaarilla. Lomakeskuksen sisustukseen on otettu vaikutteita thaimaalaisista ja arabialaisista myyteistä ja saduista, ja siinä on 607 huonetta ja sviittiä. Osassa huoneita on myös lastenhuoneet kerrossänkyineen, kun taas muut huoneet ovat suuria kahden makuuhuoneen sviittejä. Lomakeskuksen vesipuistossa on rauhallinen "lazy river", leikkialue vesiliukumäkineen sekä hyppyalue. Centara Mirage Beach Resort Dubaissa on myös lasten spa, jossa perheen pienimmät voivat saada hemmotteluhoitoja. Mirage Family Loungessa ja kolmessa lastenkerhossa on lisäksi perheystävälliset palvelutiskit.

 

Yhdysvaltalainen Hyde Hotels, Resorts & Residences -brändi avaa myöhemmin tänä vuonna ensimmäisen Yhdysvaltain ulkopuolisen hotellinsa nimeltä Hyde Hotel Dubai Business Bay. Viiden tähden hotelliin tulee 276 huonetta, joissa kaikissa on parvekkeet ja näkymät Dubain kanavan, kaupungin siluetin ja unohtumattoman Burj Khalifan suuntaan. Hotellivieraat voivat valita kolmesta ainutlaatuisesta kulinaristisesta elämyksestä: välimerellisestä Cleo Mediterráneosta, modernista japanilaisesta Katsuyasta tai käsin tehdyistä burgereista Hudson Tavernissa.

 

Expo 2020

Dubai isännöi 1. lokakuuta 2021-31. maaliskuuta 2022 ensimmäistä Lähi-idässä järjestettävää maailmannäyttelyä. Expo 2020 -näyttelyyn kokoontuu koko maailma etsimään yhdessä uusia ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin.

 

Maailmannäyttelyt ovat tarjonneet kiehtovia elämyksiä jo lähes 170 vuoden ajan. Aiemmissa näyttelyissä esiteltyjä innovaatioita ovat esimerkiksi puhelin, väritelevisio ja robottien ensimmäiset prototyypit - sekä jäätelö ja tomaattiketsuppi.

 

Dubain Expo 2020:een osallistuu yli 190 valtiota, joilla kaikilla on ensimmäistä kertaa maailmannäyttelyn historiassa oma paviljonki. Paviljongeissa esitellään maiden kulttuuria, tekniikkaa ja panosta maailman kehittämiseen.

 

Kaikki, jotka lentävät Dubaihin Emiratesin matkassa 1. lokakuuta 2021-31. maaliskuuta 2022, saavat maksuttoman kertalipun Expo 2020 -maailmannäyttelyyn. 

 

www.expo2020dubai.com

 

Dubain matkailutoimisto ja related.dk kertoivat asiasta tiedotteessaan 11.11.2021.

 

St. Regis Downtown, Dubai on nyt avautunut Dubain Business Bay -finanssikeskuksessa. Hotelli kunnioittaa ketjun ylpeitä perinteitä ja tarjoaa kaikkea, mitä vaativa vieras voi odottaa - alkaen suositusta hovimestaripalvelusta.


Perheen kanssa matkustavien kannattaa tutustua Centara Mirage Beach Resort Dubaihin, joka sijaitsee Deirasaarilla.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries