Finnkinon Luxe-elokuvateatteri Kauppakeskus Myllyyn Raisioon

Luxe-konsepti tarkoittaa muhkeita tuolia, ruokatarjoilua sekä huipputason esitystekniikkaa. Aikaisemmista Finnkinon elokuvateattereista poiketen Luxe Myllyn kaikissa kuudessa salissa on kallistuvat recliner-istuimet, joissa on runsaasti jalkatilaa.



 

Toukokuussa 2022 Kauppakeskus Myllyssä katsotaan elokuvia Pohjoismaiden ensimmäisessä Luxe-elokuvateatterissa. Supermukavat lepotuolit, ravintolatason leffaeväät, elämyksellinen esitystekniikka – Finnkino Luxe Mylly vie elokuvakokemuksen aivan uudelle tasolle.

 “Elämyksille on nyt kysyntää”, tietävät Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila ja Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Toukokuussa Raisioon avattava Finnkino Luxe Mylly on vastaus ihmisten patoutuneeseen haluun kokea elämyksiä kodin ulkopuolella. Koronarajoitusten hellitettyä suomalaiset ovat jo palanneet innoissaan elokuviin.

​​“Arkisten elämysten kaipuu ja kuluttaminen kasvaa koko ajan, ja me Finnkinolla viemme elokuvien osalta elämyksellisyyden pidemmälle kuin Pohjoismaissa koskaan aiemmin”, Wolf-Mannila kertoo.

 

Finnkino Luxe Mylly tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen kaikille aisteille. Luxe-konsepti tarkoittaa muhkeita tuolia, ruokatarjoilua sekä huipputason esitystekniikkaa. Aikaisemmista Finnkinon elokuvateattereista poiketen Luxe Myllyn kaikissa kuudessa salissa on kallistuvat recliner-istuimet, joissa on runsaasti jalkatilaa.

”Jokaisessa Finnkino Luxe Myllyn salissa on lepotuolien lisäksi anniskeluoikeudet sekä herkuttelua helpottavat sivupöydät, joilta voi leffan ohessa nauttia Oscar’s Barin viinejä ja pizzaa, hodareita, nachoja sekä muita suolaisia herkkuja. Ja tietysti puitteet ovat suuret ja sykähdyttävät niin kuvan kuin äänen puolesta”, Wolf-Mannila kertoo.

Paras mahdollinen elokuvakokemus

 

Kaikki Finnkino Luxe Myllyn kuusi salia ja 450 asiakaspaikkaa on suunniteltu ja rakennettu takaamaan paras mahdollinen elokuvakokemus. Esimerkiksi ykkössalissa parhaan katselukokemuksen takaa iSense-konseptiin kuuluvat 4K-projektorit, jättimäinen valkokangas ja Dolby Atmos -äänentoisto.

“Huipputason näytöt ja äänet yhdistettynä mukavaan löhötuoliin, oheispalveluihin sekä häiriöttömään ympäristöön takaavat aivan uudella tasolla olevan leffaelämyksen”, iloitsee Finnkinon Head of Cinema Services Janne Uusi-Kölli.

Tähän asti Suomessa Luxe-mukavuuksista on voinut nauttia vain yksittäisissä saleissa Helsingin Itiksessä ja Oulun Plazassa.

“Finnkino Luxe Mylly on jatkumoa Finnkinon pitkäjänteiselle elokuvateattereiden ja niiden palveluiden kehitystyölle. Finnkinon tavoitteena on olla Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä”, Wolf-Mannila.

“Luxe-konsepti on jo käytössä konsernin muissa teattereissa Euroopassa. Sieltä on saatu hyviä kokemuksia”, Wolf-Mannila lisää.

Miksi juuri Myllyyn?

Varsinais-Suomessa on markkina-alueena paljon potentiaalia. Myllyssä käy viikottain yli 100 000 asiakasta, joten se on erittäin vetovoimainen kauppakeskus. Sijainti on houkutteleva: leffaelämyksen pariin pääsee vaivattomasti Turusta ja lähiseudulta. Esimerkiksi tunnin ajomatkan päässä Myllystä asuu noin 450 000 asukasta.

“Olemme jo pitkään nähneet, että alueella on kysyntää ja etsineet kauppapaikkaa Turun seudulta. Myllyn laajennus tarjosi tähän mahdollisuuden. Myllyn teatterilla haluamme tarjota jotain ihan uutta. Esimerkiksi suuremman salimäärän ansiosta voimme näyttää entistä laajemman valikoiman elokuvia”, Hannele Wolf-Mannila kertoo Finnkinon uuden teatterin taustoista.

Kauppakeskukset kilpailevat ihmisten vapaa-ajasta, niin myös juuri brändinsä uudistanut Mylly. Toimitusjohtaja Mari Hantula kertoo, että Myllyssä ollaan valmiita tekemään rohkeita ja merkittäviä investointeja myös tulevaisuudessa. Hän luottaa elämysten vetovoimaan:

“Mylly on elämyskeskus, joka muuttuu jatkuvasti. Emme pelkää suuria visioita, ja Finnkinon Luxe-teatteri tukee brändiämme loistavasti. Sen avulla voimme tarjota asiakkaille jotain ihan uutta. Finnkinon saaminen Myllyyn on loistojuttu ja myös esimerkki meidän tavasta toimia.”

 

Finnkino ja Mylly kertoivat asiasta yhteisessä tiedotteessa 10.11.2021.

 

Kaikki Finnkino Luxe Myllyn kuusi salia ja 450 asiakaspaikkaa on suunniteltu ja rakennettu takaamaan paras mahdollinen elokuvakokemus. Esimerkiksi ykkössalissa parhaan katselukokemuksen takaa iSense-konseptiin kuuluvat 4K-projektorit, jättimäinen valkokangas ja Dolby Atmos -äänentoisto.


Jokaisessa Finnkino Luxe Myllyn salissa on lepotuolien lisäksi anniskeluoikeudet sekä herkuttelua helpottavat sivupöydät, joilta voi leffan ohessa nauttia Oscar’s Barin viinejä ja pizzaa, hodareita, nachoja sekä muita suolaisia herkkuja.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries