Irlanti käynnisti markkinointikampanjan Suomessa

Kampanja, joka kulkee nimellä "Paina vihreää nappia", tulee miljoonien nähtäville. Se inspiroi ihmisiä suunnittelemaan lomamatkaa Irlantiin vuonna 2022, mutta tarkoituksena on myös kasvattaa kysyntää nyt ja lisätä lyhyiden matkojen ja lomamatkojen varauksia Irlantiin loppuvuodeksi 2021.

 



 

 

 

 

 

Irlanti kannustaa kuluttajia "painamaan vihreää nappia" uudessa markkinointikampanjassaan, jolla pyritään houkuttelemaan matkailijoita Suomesta lyhyille matkoille ja lomamatkoille Irlantiin.

 

Tourism Ireland on käynnistänyt jännittävän, multimediaa hyödyntävän markkinointikampanjan lisätäkseen Pohjoismaista Irlantiin suuntautuvaa matkailua lähikuukausina. Kampanja, joka kulkee nimellä "Paina vihreää nappia", tulee miljoonien nähtäville. Se inspiroi ihmisiä suunnittelemaan lomamatkaa Irlantiin vuonna 2022, mutta tarkoituksena on myös kasvattaa kysyntää nyt ja lisätä lyhyiden matkojen ja lomamatkojen varauksia Irlantiin loppuvuodeksi 2021.

 

Laajaan kampanjaan sisältyy sosiaalisen median markkinointia Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa. Käynnissä on myös tiivistahtinen ohjelma, johon sisältyy mediavierailuja sekä yhteismarkkinointia lentoyhtiöiden ja matkanjärjestäjien kanssa.

 

Emer MacDiarmada, Tourism Irelandin Nordic Market Manager, sanoi: "Meillä on ilo julkistaa uusi markkinointikampanjamme, jonka avulla edistämme Irlannin-matkailua pohjoismaisilla markkinoilla. Tuomme erityisesti esiin maamme hienoja kaupunkeja, upeita maisemia ja kaikkea, mitä täällä voi tehdä ja nähdä. Alkaessamme jälleenrakentaa matkailusektoriamme pyrimme palauttamaan matkailijoiden mieleen, että Irlanti on täydellinen kohde lyhyelle matkalle tai lomamatkalle. Tourism Ireland laittaa kaiken peliin saadakseen mahdollisimman paljon matkailuliiketoimintaa Irlantiin lähikuukausien aikana."

 

"Pohjoismaista on erittäin helppo tulla Irlantiin, joten niiden markkinat voivat oleellisesti auttaa turismisektorimme toipumisessa. Uskon lujasti, että "Vihreä nappi" -kampanjamme näyttää Irlannin tarjonnan parhaat puolet. Matkanjärjestäjät, vierailukohteet ja majoituspaikat ovat tehneet meillä kovasti töitä ottaakseen käyttöön uusia turvallisuustoimenpiteitä ja varotoimia, jotta sekä matkailijat että henkilökunta voivat olla turvallisin mielin."

 

Irlannin matkailutoimisto Tourism Ireland kertoi asiasta tiedotteessaan 22.9.2021.

 


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries