Jokerit sai makean revanssin Spartak Moskvasta

 

Voitolla Jokerit otti kahden pisteen kaulan läntisen konferenssin kärkipaikalla toisena ja kolmantena tuleviin TsSKAan ja Dynamoon nähden. Kuva: Jokerit/Kyocera


 

Jokerit otti maanantaina 22.11.2021 selvän voiton Spartak Moskvasta tämän kotiareenalla Moskovassa hävittyään samalle joukkueelle lauantaina Helsingissä.

 

Jokerit voitti nyt ottelun lopulta numeroin 6-1.

 

Spartak Moskova - Jokerit 1-6 (0-3, 1-2, 0-1) (Tilastot KHL.ru)

 

Brian O’Neill jatkoi maanantaina vahvoja esityksiään. Maalisyöttöjä amerikkalaisella on kasassa nyt 179. Edellä ovat enää seuralegendat Otakar Janecky (279) ja Petri Varis (220).

Tämän kauden 31 pelissä O’Neill on tehnyt tehot 7+27=34, joilla hän on KHL:n pistepörssissä toisena. Edellä on ainoastaan Dynamo Moskovan supertähti Vadim Shipatshjov (16+29=45).

Jokerit sai maanantai-iltana valitettavasti myös ikäviä uutisia, sillä Jordan Schroeder joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen vuoksi avauserässä. Päävalmentaja Lauri Marjamäki totesi lehdistötilaisuudessa, että amerikkalaishyökkääjä tuskin pelaa keskiviikkona ja tilanne arvioidaan uudelleen Helsingissä.

Voitolla Jokerit otti kahden pisteen kaulan läntisen konferenssin kärkipaikalla toisena ja kolmantena tuleviin TsSKAan ja Dynamoon nähden. Isot pelit jatkuvat heti keskiviikkona Jaroslavlissa, jossa vastaan asettuu kuudentena oleva Lokomotiv.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries